Pysäköinti osoitteessa Otakaari 5 muuttuu maksulliseksi

Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

A Grid startup-keskusta ympäröivät parkkipaikat osoitteessa Otakaari 5 muuttuvat maksullisiksi 14. kesäkuuta 2019 alkaen.

Pysäköinti järjestetään jatkossa EasyPark- ja ParkMan-sovellusten kautta. Sovellusten avulla lyhytaikaisen pysäköinnin maksu onnistuu vaivattomasti.

Pysäköinnin hinta: tuntipysäköinti 1€/h

Pysäköintihintoihin lisätään sovelluspysäköintitarjoajan tapahtumamaksu. Lue lisää: easypark.fi ja parkman.fi

Lyhytaikainen pysäköinti EasyPark-sovelluksella

Lataa EasyPark-sovellus sovelluskaupastasi. Rekisteröidy käyttäjäksi puhelinnumerollasi, lisää maksutapa ja ajoneuvosi rekisteritunnus.

Aloita pysäköinti joko paikantamalla tai käyttämällä aluekoodeja:

• A Grid A Sähkömiehenpolku = aluekoodi 540
  • A Grid B Otakaari 5 = aluekoodi 541
  • A Grid C Otakaari 7 = aluekoodi 542

Tarkista aluekoodi pysäköintialueiden kylteistä. Pysäköinnin voi maksaa myös soittamalla EasyPark-puhelinpalveluun numeroon 0600 415 500 (0,16€ per puhelu +pvm).

A Gridin lähellä olevien pysäköintialueiden EasyPark-koodit karttanäkymässä.

Lyhytaikainen pysäköinti ParkMan-sovelluksella

Pysäköinnin voi maksaa myös ParkMan-sovelluksella. Lataa sovellus sovelluskaupasta ja lisää yhteystietosi sekä maksukortin tiedot pysäköinnin veloitusta varten.

Kun olet paikassa, jossa haluat pysäköidä, sovellus paikantaa sinut puhelimesi GPS-toiminnon avulla. Voit tarkentaa sijaintia tarvittaessa manuaalisesti. Valitse “Pysäköi tähän.” Sovellus pyytää vielä valitsemaan ajoneuvon, arvioidun maksimikeston ja maksutavan.

Kun palaat autollesi, avaa sovellus ja valitse “Lopeta pysäköinti.” Veloitus päättyy, kun sovellukseen aukeaa kuitti pysäköinnistä.

Aalto-yliopistokiinteistöt
09 439 0060 (vaihde)

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.
URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.