Purku- ja rakennustyöt ovat käynnissä Otakaari 8:n tontilla

ISS:n varikkonakin tunnetun Otakaari 8:n matala osa puretaan, ja myöhemmin tilalle rakennetaan pysäköintitalo.
Havainnekuva pysäköintilaitoksesta. Helin & co Arkkitehdit Oy.

Purkutyöt ovat käynnissä, ja matala osa on purettu aikataulun mukaisesti syyskuun loppuun mennessä. Työmaa on aidattu, eikä tällä hetkellä aiheuta muutoksia alueen liikennejärjestelyihin.

Tontille Maarintalon (Sähkömiehentie 3) naapuriin aletaan loppuvuodesta rakentaa kampuksen historian ensimmäistä pysäköintitaloa. Tällä varmistetaan rakennuslupien vaatimat pysäköintipaikat, ja keskitetään ajoneuvoliikennettä jolloin maa-alaa kampuksen ytimessä jää muuhun käyttöön. Pysäköintitaloon on suunniteltu noin 280 autopaikkaa sekä katettu polkupyöräparkki. Lisäksi suunnitteilla on sähköautojen latauspaikkoja. Pysäköintitalon arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 loppuun mennessä.

Purkutyöt käynnissä Otakaari 8:n tontilla.

Lisätietoja:
ACRE / Jarmo Wilander, johtaja, rakennuttaminen

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.