Purku- ja rakennustyöt ovat käynnissä Otakaari 8:n tontilla

ISS:n varikkonakin tunnetun Otakaari 8:n matala osa puretaan, ja myöhemmin tilalle rakennetaan pysäköintitalo.
Havainnekuva pysäköintilaitoksesta. Helin & co Arkkitehdit Oy.

Purkutyöt ovat käynnissä, ja matala osa on purettu aikataulun mukaisesti syyskuun loppuun mennessä. Työmaa on aidattu, eikä tällä hetkellä aiheuta muutoksia alueen liikennejärjestelyihin.

Tontille Maarintalon (Sähkömiehentie 3) naapuriin aletaan loppuvuodesta rakentaa kampuksen historian ensimmäistä pysäköintitaloa. Tällä varmistetaan rakennuslupien vaatimat pysäköintipaikat, ja keskitetään ajoneuvoliikennettä jolloin maa-alaa kampuksen ytimessä jää muuhun käyttöön. Pysäköintitaloon on suunniteltu noin 280 autopaikkaa sekä katettu polkupyöräparkki. Lisäksi suunnitteilla on sähköautojen latauspaikkoja. Pysäköintitalon arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 loppuun mennessä.

Purkutyöt käynnissä Otakaari 8:n tontilla.

Lisätietoja:
ACRE / Jarmo Wilander, johtaja, rakennuttaminen

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.