Postin pakettiautomaatti nyt A Blocin toisessa kerroksessa

Uusi ja suuri Postin pakettiautomaatti sijaitsee nyt kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa Pakettipisteen pakettiautomaatin vieressä.

Postin pakettiautomaatti on poistunut K-Market Otaniemestä ja uusi, suurempi pakettiautomaatti sijaitsee nyt kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Pakettipisteen pakettiautomaatin vieressä, vastapäätä hissiä ja opiskelijaravintola Food & Co A Blocia.

K-Market Otaniemessä sijaitsee edelleen Postin noutopiste. Lisäksi Postin pakettiautomaatit löytyvät Alepa Otaniemestä sekä metron lippuhallista. Postin kirjelaatikko sijaitsee A Blocin parkkipaikan puoleisten ovien vieressä.

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.