Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.
Kuva: Milla Uusitalo / ACRE

Konemiehentielle Tietotekniikan talon eteen tehdään lyhyt poikkeava ajoreitti Otakaari 2B:n työmaan laajentuessa hieman. Liikennejärjestelyjen muuttaminen käynnistyy maanantaina 16.5., ja muutostyöt valmistuvat saman viikon aikana. Kulku Konemiehentiellä säilyy tietöiden ajan, mutta voi väliaikaisesti ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään tietöiden ajan mahdollisuuksien mukaan muita yhteyksiä.

Poikkeusreitille Konemiehentiellä rakennetaan kaksi ajokaistaa autoliikenteelle, sekä aidoin eroteltu kevyen liikenteen reitti Tietotekniikan talon puolella Konemiehentietä. Kulku T-taloon säilyy pääovesta.

Nyt rakennettava poikkeusreitti on käytössä Otakaari 2B:n valmistumiseen asti (arviolta kesä 2023).

Lisätietoja: [email protected]

Konemiehentie 16.5.2022 alkaen.

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.