Pakettien toimitus Otaniemessä siirtyy A Blociin

Postin pakettiautomaatti aloittaa toiminnan K-Market Otaniemessä maanantaina 12. lokakuuta, ja Lehtipisteen Pakettipiste A Blocin toisessa kerroksessa lokakuussa viikolla 43.

Postin pakettiautomaatti siirtyy Otaniemessä Maarintalolta K-Market Otaniemeen kauppakeskus A Blocissa osoitteessa Otaniementie 12. Automaatti aloittaa toimintansa K-Marketissa kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa maanantaina 12. lokakuuta 2020. Uusi automaatti ilmestyy verkkokaupoissa käyttöön kaupasta riippuen heti julkaisupäivänä tai pienellä viiveellä. Automaatti on käytettävissä K-Marketin aukioloaikojen mukaisesti.

Vanha Postin pakettiautomaatti Maarintalolla (Sähkömiehentie 3) on toiminnassa perjantaihin 30. lokakuuta 2020 saakka, minkä jälkeen kaikki lähetykset noudetaan uudesta automaatista. Vanhaan automaattiin ei voi tilata lähetyksiä 21. lokakuuta jälkeen.

A Blociin sijoittuu myös uusi Lehtipisteen Pakettipiste, joka aloittaa toimintansa lokakuussa viikolla 43. Pakettipiste tulee sijaitsemaan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa hissiä vastapäätä, Food & Co A Bloc -ravintolan kauppakeskuksen puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Pakettipisteeseen toimitetaan Matkahuollon, PostNordin ja DHL Expressin toimittamat paketit Pakettipisteen omien lähetysten lisäksi. Automaatti on käytettävissä A Blocin aukioloaikojen mukaisesti.

Postin pakettiautomaatti K-Market Otaniemessä A Blocin ensimmäisessä kerroksessa.

Pakettipiste A Blocin toisessa kerroksessa.

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.