Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.

Otarannan länsiosan sulkemisen myötä henkilöautoliikenne siirtyy pääasiassa Luolamiehentielle. Otakaaren ja Luolamiehentien kohdalla on syytä varautua normaalia pidempiin matka-aikoihin etenkin aamu- ja iltapäiväruuhkan aikaan. Jalankulun ja pyöräilyn yhteys säilyy Otarannalla koko rakentamisen ajan, mutta sen reitti vaihtelee kadun ympäristössä työvaiheiden mukaan.

Pääasiallinen työaika on arkisin kello 7–18. Kello 18–22 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä, jotka eivät aiheuta erityistä melua.

Lisätietoja työvaihden etenemisestä löytyy osoitteesta  www.raidejokeri.info.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.