Otaniementien itäinen jalankulun ja pyöräilyn väylä suljetaan välillä Kuusisaarentie - Otaranta viikolla 33

Otaniementien itäinen jalankulun ja pyöräilyn väylä suljetaan viikolla 33 (16.8. alkavalla viikolla).
Kuva: Raide-Jokeri

Pikaraitiotien rakennustyöt Otaniemessä etenevät hyvin. Ratatöiden vuoksi Otaniementien itäpuolen jalankulun ja pyöräilyn yhteys Otarannasta Otakaarelle suljetaan viikon 33 aikana. Sulku kestää töistä riippuen arviolta vuoden 2022 alkuun asti. Yhteys säilyy Otaniementien länsipuolella.

Pääasiallinen työaika on arkisin kello 7–18. Kello 18–22 välillä, viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä, jotka eivät aiheuta erityistä melua.

Raide-Jokeri-pikaraitiotien liikennöinti alkaa kesäkuussa 2024.

Lisätietoja työvaihden etenemisestä löytyy osoitteesta  www.raidejokeri.info.

A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.

Kuka tai mikä on yliopistokampuksen vuoden 2021 kestävän kehityksen sankari? Ehdota 24.9. mennessä!

Etsimme jo viidettä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.