Otaniementien itäinen jalankulun ja pyöräilyn väylä suljetaan välillä Kuusisaarentie - Otaranta viikolla 33

Otaniementien itäinen jalankulun ja pyöräilyn väylä suljetaan viikolla 33 (16.8. alkavalla viikolla).
Kuva: Raide-Jokeri

Pikaraitiotien rakennustyöt Otaniemessä etenevät hyvin. Ratatöiden vuoksi Otaniementien itäpuolen jalankulun ja pyöräilyn yhteys Otarannasta Otakaarelle suljetaan viikon 33 aikana. Sulku kestää töistä riippuen arviolta vuoden 2022 alkuun asti. Yhteys säilyy Otaniementien länsipuolella.

Pääasiallinen työaika on arkisin kello 7–18. Kello 18–22 välillä, viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä, jotka eivät aiheuta erityistä melua.

Raide-Jokeri-pikaraitiotien liikennöinti alkaa kesäkuussa 2024.

Lisätietoja työvaihden etenemisestä löytyy osoitteesta  www.raidejokeri.info.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.