Otakaari 2A ja 2B rakentaminen alkaa 21. helmikuuta

Otakaari 2A ja 2B:n työmaa on käynnistymässä helmikuun aikana.
Havainnekuva / luonnos: SARC Arkkitehdit

Työt käynnistyvät 21. helmikuuta työmaan aitaamisella, jolloin Konemiehentien pysäköintialue Kauppakorkeakoulun ja Nanotalon välissä poistuu käytöstä. Samalla myös kävely- ja pyörätiet ohjataan kokonaan Väreen ja Kauppakorkeakoulun puolelle rakentamisen ajaksi. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin 1,5 vuotta.

Varsinaiset rakentamistyöt käynnistyvät vasta kun työmaa-aidat on pystytetty. Rakentaminen aloitetaan valmistelevilla töillä eli maanrakennus- ja paalutustöilä. Työnaikaisten liikennejärjestelyjen ja työmaatukikohtien rakentaminen toteutuu vaiheittan kevään aikana. Rakennustöiden vaikutuksista alueella tiedotetaan tarkemmin töiden edetessä.

Kohteen allianssin palveluntuottajaksi on valittu NCC Suomi Oy. Rakennuttajana toimii Aalto-yliopistokiinteistöt.

Lisätietoja
Jarmo Wilander, johtaja, rakennuttaminen, [email protected], puh. +358 40 541 3304
Tuomas Kostia, rakennuttajapäällikkö, [email protected], puh. +358 50 522 5480

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.