Otakaari 2A ja 2B rakentaminen alkaa 21. helmikuuta

Otakaari 2A ja 2B:n työmaa on käynnistymässä helmikuun aikana.
Havainnekuva / luonnos: SARC Arkkitehdit

Työt käynnistyvät 21. helmikuuta työmaan aitaamisella, jolloin Konemiehentien pysäköintialue Kauppakorkeakoulun ja Nanotalon välissä poistuu käytöstä. Samalla myös kävely- ja pyörätiet ohjataan kokonaan Väreen ja Kauppakorkeakoulun puolelle rakentamisen ajaksi. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin 1,5 vuotta.

Varsinaiset rakentamistyöt käynnistyvät vasta kun työmaa-aidat on pystytetty. Rakentaminen aloitetaan valmistelevilla töillä eli maanrakennus- ja paalutustöilä. Työnaikaisten liikennejärjestelyjen ja työmaatukikohtien rakentaminen toteutuu vaiheittan kevään aikana. Rakennustöiden vaikutuksista alueella tiedotetaan tarkemmin töiden edetessä.

Kohteen allianssin palveluntuottajaksi on valittu NCC Suomi Oy. Rakennuttajana toimii Aalto-yliopistokiinteistöt.

Lisätietoja
Jarmo Wilander, johtaja, rakennuttaminen, [email protected], puh. +358 40 541 3304
Tuomas Kostia, rakennuttajapäällikkö, [email protected], puh. +358 50 522 5480

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.