Otakaari 2A ja 2B rakentaminen alkaa 21. helmikuuta

Otakaari 2A ja 2B:n työmaa on käynnistymässä helmikuun aikana.
Havainnekuva / luonnos: SARC Arkkitehdit

Työt käynnistyvät 21. helmikuuta työmaan aitaamisella, jolloin Konemiehentien pysäköintialue Kauppakorkeakoulun ja Nanotalon välissä poistuu käytöstä. Samalla myös kävely- ja pyörätiet ohjataan kokonaan Väreen ja Kauppakorkeakoulun puolelle rakentamisen ajaksi. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin 1,5 vuotta.

Varsinaiset rakentamistyöt käynnistyvät vasta kun työmaa-aidat on pystytetty. Rakentaminen aloitetaan valmistelevilla töillä eli maanrakennus- ja paalutustöilä. Työnaikaisten liikennejärjestelyjen ja työmaatukikohtien rakentaminen toteutuu vaiheittan kevään aikana. Rakennustöiden vaikutuksista alueella tiedotetaan tarkemmin töiden edetessä.

Kohteen allianssin palveluntuottajaksi on valittu NCC Suomi Oy. Rakennuttajana toimii Aalto-yliopistokiinteistöt.

Lisätietoja
Jarmo Wilander, johtaja, rakennuttaminen, [email protected], puh. +358 40 541 3304
Tuomas Kostia, rakennuttajapäällikkö, [email protected], puh. +358 50 522 5480

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.