Otakaari 2A ja 2B rakentaminen alkaa 21. helmikuuta

Otakaari 2A ja 2B:n työmaa on käynnistymässä helmikuun aikana.
Havainnekuva / luonnos: SARC Arkkitehdit

Työt käynnistyvät 21. helmikuuta työmaan aitaamisella, jolloin Konemiehentien pysäköintialue Kauppakorkeakoulun ja Nanotalon välissä poistuu käytöstä. Samalla myös kävely- ja pyörätiet ohjataan kokonaan Väreen ja Kauppakorkeakoulun puolelle rakentamisen ajaksi. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin 1,5 vuotta.

Varsinaiset rakentamistyöt käynnistyvät vasta kun työmaa-aidat on pystytetty. Rakentaminen aloitetaan valmistelevilla töillä eli maanrakennus- ja paalutustöilä. Työnaikaisten liikennejärjestelyjen ja työmaatukikohtien rakentaminen toteutuu vaiheittan kevään aikana. Rakennustöiden vaikutuksista alueella tiedotetaan tarkemmin töiden edetessä.

Kohteen allianssin palveluntuottajaksi on valittu NCC Suomi Oy. Rakennuttajana toimii Aalto-yliopistokiinteistöt.

Lisätietoja
Jarmo Wilander, johtaja, rakennuttaminen, [email protected], puh. +358 40 541 3304
Tuomas Kostia, rakennuttajapäällikkö, [email protected], puh. +358 50 522 5480

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.