Otakaari 1:n käytäväovet lukitaan, käytä kulkutunnistetta

Opiskelija, tarkistathan, että sinulla on joko idm.aalto.fi-palvelussa rekisteröity HSL-kortti tai hae opiskelijan kulkutunniste 8.11. alkaen Väreen tai Otakaari 1:n aulapalvelupisteestä ja rekisteröi se. Uudet kulkualueet tulevat voimaan kampuksella marraskuussa (16.11.) ja HSL-korttia tai kulkutunnistetta tarvitaan yhä enemmän.
Kuva: Aino Huovio / Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston kulunhallintaprojekti jatkuu syksyn aikana, ja ennakkoon määritellyt rakennusten kulkualueet otetaan käyttöön joka talossa.

Kampuksen sisätilojen kulkualueetOsassa kampuksen kiinteistöjä kulkualueet ovat olleet voimassa jo aiemminkin, mutta syksyn aikana suurin muutos tulee näkymään esimerkiksi Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1), jossa kulkemiseen tarvitaan jatkossa yhä enemmän kulkutunnistetta.

Käytännössä muutos näkyy siten, että public- ja common -alueiden väliset ovet lukitaan tiistaina 16.11. ja niistä kulkemiseen tarvitaan kulkutunnistetta. Ilman tunnistetta pääsee liikkumaan public -alueella (Kandidaattikeskuksen osalta sisäänkäynti kiinteistön aukioloaikana ja pääosin kulku ensimmäisen kerroksen tiloissa).

Tarkistathan, että sinulla on rekisteröity HSL-kortti tai nouda opiskelijan kulkutunniste Kandidaattikeskuksen tai Väreen aulapalvelupisteestä 8.11. jälkeen ja rekisteröi se.

HSL-korttia tai opiskelijan kulkutunnistetta ovenpielilukijaan näyttäen pääset liikkumaan kaikissa opiskelijoille tarkoitetuissa tiloissa.

Ohjeet HSL-kortin/kulkutunnisteen rekisteröimiseen

Mikäli tarvitset laajempia oikeuksia kulkutunnisteeseen, niitä tulee erikseen hakea.

Ohjeet laajempien kulkuoikeuksien hakemiseen

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.