Osa Maarintiestä suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä lokakuussa

Raide-Jokeria rakennetaan kiinteistönne lähellä Maarintiellä sekä Konemiehentien ja Tietotien risteysalueella. Maarintiellä on tehty kesäkuun 2019 alusta asti valmistelevina töinä stabilointia, ja muita Raide-Jokeriin liittyviä töitä.

Moottoriajoneuvojen läpikulku Maarintien itäosassa suljetaan lokakuun puolen välin jälkeen. Maarintien sulkemisen myötä henkilöautoliikenne siirtyy pääasiassa Tekniikantielle ja Tietotielle. Tietotien ja Tekniikantien kohdalla on syytä varautua normaalia pidempiin matka-aikoihin etenkin aamu- ja iltapäiväruuhkan aikaan. Jalankulun ja pyöräilyn yhteys säilyy Maarintiellä koko rakentamisen ajan, mutta sen reitti vaihtelee kadun itäosassa työvaiheiden mukaan.

Konemiehentie on suljettu ajoneuvoliikenteeltä elokuun puolessa välissä. Osa Konemiehentien pysäköintialueesta on muutettu työalueeksi ja pysäköintipaikkoja poistettu käytöstä. Olemme rakentaneet Maarintiteltä väliaikaisen liittymän Konemiehentien pysäköintialueelle. Konemiehentiellä jalankulun ja pyöräilyn reitti säilyy käytössä rakentamisen aikana. Töiden edistyessä jalankulun ja pyöräilyn reitti kulkee Konemiehentien jommallakummalla puolella riippuen rakentamisen vaiheista

Päivittäinen työaika arkisin on klo 7.00–18.00 välillä. Klo 18–22 välillä ja viikonloppuna voidaan tehdä töitä, jotka eivät aiheuta erityistä melua, kuten tilapäisiä liikennejärjestelyjä.

Urakoitsijana toimii Raide-Jokeri-allianssi ja työmaan päivystyksestä vastaa Raide-Jokerin häiriöpäivystys,
klo 8–16 välillä, puh. 050 465 4969.

Voit myös tilata Raide-Jokerin kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen tai seurata heitä sosiaalisessa mediassa. Voit liittyä Raide-Jokerin kuukausikirjeen tilaajaksi täältä, Raide-Jokeri info

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.