Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata Sähkömiehentien alkupäästä ollaan parhaillaan purkamassa.

Konemiehentie suljetaan välillä Puumiehenkuja - Sähkömiehentie tammikuun loppupuolelta alkaen. Ensin ST1:n työmaa puretaan Sähkömiehentien alusta ja aiemmin sen vuoksi suljettu kulkuyhteys palautuu. Sähkömiehentiellä säilyy toistaiseksi yksi ajokaista vapaana.

Kulku Kehä I:n suunnasta Sähkömiehentielle ja esimerkiksi Terveystalolle kulkee jatkossa siis Konemiehentie - Puumiehenkuja - Otakaari - Sähkömiehentie.

Alueella tehdään HSY:n vesihuollon saneerausurakkaa, urakoitsijana Terrawise Oy. Työt sijoittuvat Konemiehentielle, Sähkömiehentielle, K-korttelin sisäpihalle ja alituksina Otakaaren läpi Sähkömiehentien kohdalta. Alustavan arvion mukaan urakka päättyy elokuussa 2021.

Lisätietoja antaa:
Joni Jokinen, työmaapäällikkö / Terrawise Oy, p. 044 199366

Konemiehentie välillä Puumiehenkuja - Sähkömiehentie suljetaan tammikuussa 2021. Arvion mukaan liikenne palaa normaalijärjestelyihin elokuussa 2021.

URL copied!

Yliopisto Julkaistu

Yksi euro jokaiselle opiskelijalle—Miten Aalto-yliopiston tulisi käyttää se? Jaa ideasi 30.5.2021 mennessä

Tänä vuonna Aalto-yliopisto kokeilee jotain uutta: Kutsumme opiskelijat päättämään, miten käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista.
unto rautio

Tule meille kesätöihin!

Aalto-yliopiston kiinteistöyhtiö Aalto University Campus & Real Estate tarjoaa tilaa liike-elämän ja yliopistomaailman vuorovaikutukselle.

Ajoreitti Maarintalolle ja Terveystaloon muuttuu

Sähkömiehentien alkupää suljetaan jälleen ja ajoreitti Maarintalolle tehdään ISS:n varikon / Otakaari 8:n pysäköintialueen kautta.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Keskeytys kaukolämmön jakelussa seuraavissa kiinteistöissä: Betonimiehenkuja 3 ja 5

Keskeytämme Betonimiehenkuja 3 ja 5 kiinteistöiden kaukolämmön jakelun muutöstöiden takia torstaina 25.3. klo 8.00-16.00 välillä.