Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata Sähkömiehentien alkupäästä ollaan parhaillaan purkamassa.

Konemiehentie suljetaan välillä Puumiehenkuja - Sähkömiehentie tammikuun loppupuolelta alkaen. Ensin ST1:n työmaa puretaan Sähkömiehentien alusta ja aiemmin sen vuoksi suljettu kulkuyhteys palautuu. Sähkömiehentiellä säilyy toistaiseksi yksi ajokaista vapaana.

Kulku Kehä I:n suunnasta Sähkömiehentielle ja esimerkiksi Terveystalolle kulkee jatkossa siis Konemiehentie - Puumiehenkuja - Otakaari - Sähkömiehentie.

Alueella tehdään HSY:n vesihuollon saneerausurakkaa, urakoitsijana Terrawise Oy. Työt sijoittuvat Konemiehentielle, Sähkömiehentielle, K-korttelin sisäpihalle ja alituksina Otakaaren läpi Sähkömiehentien kohdalta. Alustavan arvion mukaan urakka päättyy elokuussa 2021.

Lisätietoja antaa:
Joni Jokinen, työmaapäällikkö / Terrawise Oy, p. 044 199366

Konemiehentie välillä Puumiehenkuja - Sähkömiehentie suljetaan tammikuussa 2021. Arvion mukaan liikenne palaa normaalijärjestelyihin elokuussa 2021.

URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Kampus, Poikkeustilanteet, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Aalto Space -käyttäjätyytyväisyyskysely opiskelijoille

Miten Aalto Space on toiminut kampuksen poikkeusaikana? Opiskelija, kerro mielipiteesi, ja voit voittaa robotti-imurin!
A GRID

ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Otaniemen ostoskeskuksen nimeksi tulee A Blanc

Alvar Aallon suunnitteleman kauniin ”Otaniemen vanhan ostarin” peruskorjauksen odotetaan valmistuvan toukokuussa.

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaa käynnistymässä

Aalto-yliopisto Works K3 -hanke on käynnistymässä suunnitelmien mukaisesti helmikuun aikana ”Seaside-osan” peruskorjauksella ja jatkuen myöhemmin vanhan toimistosiiven purkutöillä sekä uudisosan rakentamisella.