Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata Sähkömiehentien alkupäästä ollaan parhaillaan purkamassa.

Konemiehentie suljetaan välillä Puumiehenkuja - Sähkömiehentie tammikuun loppupuolelta alkaen. Ensin ST1:n työmaa puretaan Sähkömiehentien alusta ja aiemmin sen vuoksi suljettu kulkuyhteys palautuu. Sähkömiehentiellä säilyy toistaiseksi yksi ajokaista vapaana.

Kulku Kehä I:n suunnasta Sähkömiehentielle ja esimerkiksi Terveystalolle kulkee jatkossa siis Konemiehentie - Puumiehenkuja - Otakaari - Sähkömiehentie.

Alueella tehdään HSY:n vesihuollon saneerausurakkaa, urakoitsijana Terrawise Oy. Työt sijoittuvat Konemiehentielle, Sähkömiehentielle, K-korttelin sisäpihalle ja alituksina Otakaaren läpi Sähkömiehentien kohdalta. Alustavan arvion mukaan urakka päättyy elokuussa 2021.

Lisätietoja antaa:
Joni Jokinen, työmaapäällikkö / Terrawise Oy, p. 044 199366

Konemiehentie välillä Puumiehenkuja - Sähkömiehentie suljetaan tammikuussa 2021. Arvion mukaan liikenne palaa normaalijärjestelyihin elokuussa 2021.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.