Opiskelijahintainen lounas Subway Otaniemestä

Tiesitkö, että Otaniemen Subwaysta saa Kela-tuetun opiskelijahintaisen lounaan arkipäivisin?
Kuva: Subway Otaniemi

Opiskelijoiden ateriatuettu Päivän Subi® -lounas sisältää 15 cm Päivän Subi® -leivän, 0,2l juoman, lisukesalaatin ja leivän. Juomavaihtoehtoina on maito, soijajuoma tai piimä. Lounaan hinta on 2,70 €.

Halutessasi voit myös valita suuremman 30 cm Päivän Subi® -leivän, jolloin lounaan hinta on 5,40 €.

Subway Otaniemi sijaitsee Tietotekniikan talossa, tuttavallisemmin T-talossa, osoitteessa Konemiehentie 2. Opiskelijalounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30-14.00.

Ateriatuetun Päivän Subi® -lounaan saa opiskelijakortilla, Kelan ateriatukikortilla tai Lyyra-maksutarralla. Esitä korttisi ennen tilausta.

Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tuplaliha, -juusto, lisäpekoni tai muut maksulliset lisukkeet eivät sisälly hintaan. Hinnat saattavat vaihdella ravintoloittain.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.