Opiskelijahintainen lounas Subway Otaniemestä

Tiesitkö, että Otaniemen Subwaysta saa Kela-tuetun opiskelijahintaisen lounaan arkipäivisin?
Kuva: Subway Otaniemi

Opiskelijoiden ateriatuettu Päivän Subi® -lounas sisältää 15 cm Päivän Subi® -leivän, 0,2l juoman, lisukesalaatin ja leivän. Juomavaihtoehtoina on maito, soijajuoma tai piimä. Lounaan hinta on 2,70 €.

Halutessasi voit myös valita suuremman 30 cm Päivän Subi® -leivän, jolloin lounaan hinta on 5,40 €.

Subway Otaniemi sijaitsee Tietotekniikan talossa, tuttavallisemmin T-talossa, osoitteessa Konemiehentie 2. Opiskelijalounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30-14.00.

Ateriatuetun Päivän Subi® -lounaan saa opiskelijakortilla, Kelan ateriatukikortilla tai Lyyra-maksutarralla. Esitä korttisi ennen tilausta.

Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tuplaliha, -juusto, lisäpekoni tai muut maksulliset lisukkeet eivät sisälly hintaan. Hinnat saattavat vaihdella ravintoloittain.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.