Opiskelija, oletko sinä Aalto-yliopiston seuraava kampusopas?

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Kiinnostaako asiakaslähtöinen tehtävä, jossa pääset vaikuttamaan Aalto-yliopiston kampuskokemuksen kehittämiseen ja luomaan uusia kansainvälisiä verkostoja? Oletko sinä mahdollisesti seuraava kampusopas täydentämään tiimiämme?

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa vierailijoiden opastaminen Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella. Kierrosten teemoina voivat olla arkkitehtuuri, taide, yliopiston ja kampuksen historia, kestävä kampus ja nähtävyydet yliopiston kampuksella. Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Suurin osa vierailijoista ovat Suomen ulkopuolelta, vierailijoina voi olla esim. arkkitehteja, alumneja, opettajia, yrityksiä kumppaneita eri korkeakouluilta ja turisteja. Kampusoppaalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää kielitaitoa. Puhut mielellään sujuvasti suomea ja englantia, ja jokaisen ylimääräisen kielen hallinta on tietenkin plussaa. Olet kiinnostunut yliopiston toiminnasta ja kehityksestä. Etsimme reippaita opiskelijoita, jotka eivät pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin.

"Kampusoppaana oppii esiintyä ja reagoida nopeasti erilaisiin tilanteisiin."

Ellen Heikkilä, kampusopas

Oppaita koordinoi opaskoordinaattori, joka sopii ja koordinoi kierrokset vierailijoiden kanssa. Uusille oppaille maksetaan 25 € /per kierros, neljästä ensimmäisestä kierroksesta, riippumatta mikä kierros on kyseessä. Tämän jälkeen maksetaan 50 € /per palkkio opastettu kierros. Kampuskierroksen keston on 1,5 h ja sisällyttää seuraavat rakennukset: Dipoli, Kandidaattikeskus, Oppimiskeskus, Väre ja Kauppakorkeakoulu. Kaikille oppaille pidetään koulutustilaisuus, ja kierroksille on olemassa valmiit materiaalit sekä videokoulutusmateriaali. Kampuskierrokset järjestetään pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 välillä, joskus myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos olet kiinnostunut liittymään kampusoppaiden joukkoon, lähetä vapaamuotoinen videoesittely englanniksi (max 5 min) 6.4.2022 mennessä, jossa kerrot itsestäsi, ja miksi juuri sinut tulisi valita kampusoppaaksi. Ehdokkaat voidaan kutsua pitämään 10 minuutin kampuskierros, käsikirjoitukset toimitetaan hyvissä ajoin ennen kierrosta.

Koulutukset alkavat huhtikuun lopussa ja varsinaiset opastukset toukokuun alussa.

Hae tästä: Campus guide application spring 2022

Tehdään yhdessä kampuksesta eläväinen ja monimuotoinen kohtaamispaikka!

KYSYMYKSIÄ?

Lisätietoja antavat:
[email protected]alto.fi

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.