Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä tulee olemaan Otaniemen taajaman rento ja hauska kohtaamispaikka niin ympäristön väelle kuin kauempaa tulevillekin.

Erikoisravintolan valikoimasta tulee löytymään kymmeniä erikoisoluita ja single malt -viskejä sekä giniä. Hanatuotteita valikoimassa on noin kymmenen. Luvassa on maistatuksia ja kiertäviä tuotteita sekä lautapelejä rentoon pelailuun.

Omien sanojensa mukaan Vesiheinä tarjoaa ”rennon joviaalia erikoisravintolapalvelua kaukaisesta menneisyydestä pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi ravintola tulee toimimaan uudistuneessa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus on parhaillaan peruskorjattavana ja avautuu modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

A Blanc

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.