Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä tulee olemaan Otaniemen taajaman rento ja hauska kohtaamispaikka niin ympäristön väelle kuin kauempaa tulevillekin.

Erikoisravintolan valikoimasta tulee löytymään kymmeniä erikoisoluita ja single malt -viskejä sekä giniä. Hanatuotteita valikoimassa on noin kymmenen. Luvassa on maistatuksia ja kiertäviä tuotteita sekä lautapelejä rentoon pelailuun.

Omien sanojensa mukaan Vesiheinä tarjoaa ”rennon joviaalia erikoisravintolapalvelua kaukaisesta menneisyydestä pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi ravintola tulee toimimaan uudistuneessa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus on parhaillaan peruskorjattavana ja avautuu modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

A Blanc

Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.
Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.