Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä tulee olemaan Otaniemen taajaman rento ja hauska kohtaamispaikka niin ympäristön väelle kuin kauempaa tulevillekin.

Erikoisravintolan valikoimasta tulee löytymään kymmeniä erikoisoluita ja single malt -viskejä sekä giniä. Hanatuotteita valikoimassa on noin kymmenen. Luvassa on maistatuksia ja kiertäviä tuotteita sekä lautapelejä rentoon pelailuun.

Omien sanojensa mukaan Vesiheinä tarjoaa ”rennon joviaalia erikoisravintolapalvelua kaukaisesta menneisyydestä pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi ravintola tulee toimimaan uudistuneessa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus on parhaillaan peruskorjattavana ja avautuu modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

A Blanc

A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.

Kuka tai mikä on yliopistokampuksen vuoden 2021 kestävän kehityksen sankari? Ehdota 24.9. mennessä!

Etsimme jo viidettä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.