Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä tulee olemaan Otaniemen taajaman rento ja hauska kohtaamispaikka niin ympäristön väelle kuin kauempaa tulevillekin.

Erikoisravintolan valikoimasta tulee löytymään kymmeniä erikoisoluita ja single malt -viskejä sekä giniä. Hanatuotteita valikoimassa on noin kymmenen. Luvassa on maistatuksia ja kiertäviä tuotteita sekä lautapelejä rentoon pelailuun.

Omien sanojensa mukaan Vesiheinä tarjoaa ”rennon joviaalia erikoisravintolapalvelua kaukaisesta menneisyydestä pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi ravintola tulee toimimaan uudistuneessa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus on parhaillaan peruskorjattavana ja avautuu modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

A Blanc

Korkeakouluaukion viheralueen parannustyöt alkavat

Korkeakouluaukion viheralueen työt käynnistyvät kesäkuussa. Paikalle rakentuu monimuotoisen luonnon keidas.

Otaniemen kampuksen kesäaukioloajat 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön kesäaukioloajat koottuna.

Uusi tapahtumatila Jedi Training School avattu A Gridissä

Startup-hubi A Gridissä osoitteessa Otakaari 5 on avattu uusi tapahtumatila, Jedi Training School.

Tanssikoulu Attitude Helsinki avaa studion A Blociin

Tanssikoulu Attitude Helsingin uusi studio aloittaa toimintansa kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa 15. elokuuta 2022.