Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä tulee olemaan Otaniemen taajaman rento ja hauska kohtaamispaikka niin ympäristön väelle kuin kauempaa tulevillekin.

Erikoisravintolan valikoimasta tulee löytymään kymmeniä erikoisoluita ja single malt -viskejä sekä giniä. Hanatuotteita valikoimassa on noin kymmenen. Luvassa on maistatuksia ja kiertäviä tuotteita sekä lautapelejä rentoon pelailuun.

Omien sanojensa mukaan Vesiheinä tarjoaa ”rennon joviaalia erikoisravintolapalvelua kaukaisesta menneisyydestä pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi ravintola tulee toimimaan uudistuneessa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus on parhaillaan peruskorjattavana ja avautuu modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

A Blanc

Oppimiskeskus

Oletko sinä Aalto CREn uusi LVIA-projektipäällikkö? Hae paikkaa 6.2. mennessä!

Haluatko päästä mukaan rakentamaan Otaniemestä ainutlaatuista yhteistyökeskittymää ja maailman innostavinta kampusta? Aalto-yliopiston alueella on käynnissä useita mielenkiintoisia uudis- ja korjaushankkeita, joihin haemme taloteknistä osaamista.

Otaniementien kaksi lehmusta uusitaan helmikuussa

Vanhat puut saavat uuden elämän ulkotaideteoksina.

Dipolin ja Kandidaattikeskuksen ulkoaluetyömaat talvitauolle

Töiden tavoitteena on valmistua kesään 2022 mennessä.

Kaksi uutta rakennusta nousee keskelle Otaniemen kampusta

Otakaari 2A & 2B rakentaminen alkaa tammikuussa 2022, rakennusten on tavoitteena valmistua kesällä 2023.