Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.
Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Kestävän liikkumisen ja liikenteen kehittäminen on yksi kampuksen painopistealueista tulevina vuosina. Miten itse liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Millaiset seikat näet arvokkaina tulevaisuuden liikkumisessa seuraavan kymmenen vuoden aikana? Mitä meidän tulisi parantaa, ja mitkä asiat puolestaan eivät niin tärkeitä kestävän liikkumisen kannalta?

Vastaa kyselyyn 19.5. mennessä, ja voit aidosti vaikuttaa kampuksen tulevaisuuteen. Vastaaminen vie vain noin 10 minuuttia. Kyselyn lopussa voit myös halutessasi ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan, joka järjestetään toukokuun lopulla 25.5. Otaniemessä.

Kyselyn lopussa on myös kesäisten tuotteiden arvonta yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Linkki kyselyyn

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.