Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.
Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Kestävän liikkumisen ja liikenteen kehittäminen on yksi kampuksen painopistealueista tulevina vuosina. Miten itse liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Millaiset seikat näet arvokkaina tulevaisuuden liikkumisessa seuraavan kymmenen vuoden aikana? Mitä meidän tulisi parantaa, ja mitkä asiat puolestaan eivät niin tärkeitä kestävän liikkumisen kannalta?

Vastaa kyselyyn 19.5. mennessä, ja voit aidosti vaikuttaa kampuksen tulevaisuuteen. Vastaaminen vie vain noin 10 minuuttia. Kyselyn lopussa voit myös halutessasi ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan, joka järjestetään toukokuun lopulla 25.5. Otaniemessä.

Kyselyn lopussa on myös kesäisten tuotteiden arvonta yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Linkki kyselyyn

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.