Maarintie avattiin liikenteelle viikolla 31

Raide-Jokerin kiskotöiden vauhdikkaan etenemisen myötä avattiin Maarintie sekä Tietotie ja Konemiehentie taas moottoriajoneuvoliikenteelle viikolla 31.

Raide-Jokerin kiskotöiden vauhdikkaan etenemisen myötä avattiin Maarintie sekä Tietotie ja Konemiehentie taas moottoriajoneuvoliikenteelle viikolla 31. Tien asfaltointi ja reunakivityöt ovat loppusuoralla. Maarintien linjaus on hieman muuttunut aiemmasta.

Tämän lisäksi Ainonaukio suljettiin moottoriajoneuvoliikenteeltä tiistaina 28.7. Otakaari pysyy kuitenkin avoinna liikenteelle, jolloin kulku yliopiston rakennuksiin onnistuu.

Kuva: Raide-Jokeri

Jalankulku ja pyöräily
Jalankulun ja pyöräilyn yhteys on käytössä Maarintiellä.

Moottoriajoneuvot
Moottoriajoneuvojen läpikulku Maarintiellä avatiin viikolla 31.  Tietotien ja Tekniikantien risteysalue avattiin samalla liikenteelle. Maarintien Ainonaukion ouus poistui moottoriajoneuvoliikenteen käytöstä 28.7. alkaen.

Joukkoliikenne ja pysäkit
Linja 108N siirtyy kulkemaan Puumiehenkujan kautta 27.7.2020 alkaen. Linjan pysäkkeihin ei tule muutosta.

Raide-Jokeri

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.