Maarintie avattiin liikenteelle viikolla 31

Raide-Jokerin kiskotöiden vauhdikkaan etenemisen myötä avattiin Maarintie sekä Tietotie ja Konemiehentie taas moottoriajoneuvoliikenteelle viikolla 31. Tien asfaltointi ja reunakivityöt ovat loppusuoralla. Maarintien linjaus on hieman muuttunut aiemmasta.

Tämän lisäksi Ainonaukio suljettiin moottoriajoneuvoliikenteeltä tiistaina 28.7. Otakaari pysyy kuitenkin avoinna liikenteelle, jolloin kulku yliopiston rakennuksiin onnistuu.

Kuva: Raide-Jokeri

Jalankulku ja pyöräily
Jalankulun ja pyöräilyn yhteys on käytössä Maarintiellä.

Moottoriajoneuvot
Moottoriajoneuvojen läpikulku Maarintiellä avatiin viikolla 31.  Tietotien ja Tekniikantien risteysalue avattiin samalla liikenteelle. Maarintien Ainonaukion ouus poistui moottoriajoneuvoliikenteen käytöstä 28.7. alkaen.

Joukkoliikenne ja pysäkit
Linja 108N siirtyy kulkemaan Puumiehenkujan kautta 27.7.2020 alkaen. Linjan pysäkkeihin ei tule muutosta.

Raide-Jokeri

URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.