Lautapelibaari Taproom d20 aukeaa A Blancissa

Lautapelejä ja virvokkeita tarjoava Taproom d20 avaa ovensa ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa syys-lokakuun vaihteessa.

Taproom d20 tarjoaa laajan valikoiman lautapelejä sekä laadukasta pienpanimo-olutta ja muita virvokkeita rentoihin illanviettoihin. Pelivalikoima tulee koostumaan lähes sadasta party- ja seurapelistä klassikkopelejä unohtamatta. Tuotevalikoimasta löytyy oman baarin maistuvilla resepteillä valmistetut cocktailit, soodat ja mocktailit sekä pienyrittäjien valmistamia juomia.

Tulemme tarjoamaan alueelle unohtumattomia iltoja pelien sekä juomien seurassa”, visioi toimitusjohtaja Riia Ajalin.

Taproom d20 sijaitsee hiljattain remontoidun ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa AYY:n puoleisessa päädyssä. Viihtyisän sisätilan lisäksi baarin edustalla on aurinkoinen terassi asiakaspaikkoineen. Taproom d20 avaa ovensa syys-lokakuun vaihteessa 2021 ja palvelee tiistaista lauantaihin.

Anne-Mari Haapsamo
Varatoimitusjohtaja
+358 40 839 2318

Riia Ajalin
Toimitusjohtaja
+358 40 665 0979

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Millaista on kestävä liikkuminen Aalto-yliopiston kampuksella 2050? Jaa ajatuksesi suunnittelun tueksi!

Aalto-yliopistossa ollaan laatimassa toimintasuunnitelmaa kestävän liikkumisen kehittämiseksi. Koko yhteisön ajatukset ja toiveet kestävästä liikkumisesta otetaan huomioon suunnitelman laatimisessa.
Kampus, Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc viettää avajaisiaan Otaniemen kampuksella

Alvar Aallon suunnittelema, Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus sai peruskorjauksen myötä uuden nimen ja on avautunut keskellä Aalto-yliopiston kampusta.
Lehmuskuja

Kesätyöntekijä mukana kehittämässä toimivaa kampusta

Kesäkuun lopussa Otaniemen kampusalue hiljenee, mutta sen sijaan Otaniemi täyttyy kesätyöntekijöistä, jotka pääsevät kerryttämään oman alan työkokemusta. Myös ACRE näkee tärkeänä tarjota opiskelijalle mielenkiintoisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä. Yksi heistä oli maisema-arkkitehtuuria opiskeleva Alex Salminen.
A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.