Lautapelibaari Taproom d20 aukeaa A Blancissa

Lautapelejä ja virvokkeita tarjoava Taproom d20 avaa ovensa ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa syys-lokakuun vaihteessa.

Taproom d20 tarjoaa laajan valikoiman lautapelejä sekä laadukasta pienpanimo-olutta ja muita virvokkeita rentoihin illanviettoihin. Pelivalikoima tulee koostumaan lähes sadasta party- ja seurapelistä klassikkopelejä unohtamatta. Tuotevalikoimasta löytyy oman baarin maistuvilla resepteillä valmistetut cocktailit, soodat ja mocktailit sekä pienyrittäjien valmistamia juomia.

Tulemme tarjoamaan alueelle unohtumattomia iltoja pelien sekä juomien seurassa”, visioi toimitusjohtaja Riia Ajalin.

Taproom d20 sijaitsee hiljattain remontoidun ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa AYY:n puoleisessa päädyssä. Viihtyisän sisätilan lisäksi baarin edustalla on aurinkoinen terassi asiakaspaikkoineen. Taproom d20 avaa ovensa syys-lokakuun vaihteessa 2021 ja palvelee tiistaista lauantaihin.

Anne-Mari Haapsamo
Varatoimitusjohtaja
+358 40 839 2318

Riia Ajalin
Toimitusjohtaja
+358 40 665 0979

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Otaniementien kaksi lehmusta uusitaan helmikuussa

Vanhat puut saavat uuden elämän ulkotaideteoksina.

Dipolin ja Kandidaattikeskuksen ulkoaluetyömaat talvitauolle

Töiden tavoitteena on valmistua kesään 2022 mennessä.

Kaksi uutta rakennusta nousee keskelle Otaniemen kampusta

Otakaari 2A & 2B rakentaminen alkaa tammikuussa 2022, rakennusten on tavoitteena valmistua kesällä 2023.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan osittain

Puolet pysäköintialueesta suljetaan joulukuun aikana ja otetaan HSY:n vesihuollon saneeraustyömaan käyttöön.