Lautapelibaari Taproom d20 aukeaa A Blancissa

Lautapelejä ja virvokkeita tarjoava Taproom d20 avaa ovensa ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa syys-lokakuun vaihteessa.

Taproom d20 tarjoaa laajan valikoiman lautapelejä sekä laadukasta pienpanimo-olutta ja muita virvokkeita rentoihin illanviettoihin. Pelivalikoima tulee koostumaan lähes sadasta party- ja seurapelistä klassikkopelejä unohtamatta. Tuotevalikoimasta löytyy oman baarin maistuvilla resepteillä valmistetut cocktailit, soodat ja mocktailit sekä pienyrittäjien valmistamia juomia.

Tulemme tarjoamaan alueelle unohtumattomia iltoja pelien sekä juomien seurassa”, visioi toimitusjohtaja Riia Ajalin.

Taproom d20 sijaitsee hiljattain remontoidun ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa AYY:n puoleisessa päädyssä. Viihtyisän sisätilan lisäksi baarin edustalla on aurinkoinen terassi asiakaspaikkoineen. Taproom d20 avaa ovensa syys-lokakuun vaihteessa 2021 ja palvelee tiistaista lauantaihin.

Anne-Mari Haapsamo
Varatoimitusjohtaja
+358 40 839 2318

Riia Ajalin
Toimitusjohtaja
+358 40 665 0979

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.