Kuntokeskus Liikku Otaniemi aukeaa A Blocissa

Kuntokeskus Liikku Otaniemi avataan 2.2.2022 klo 12 kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen. Katso avajaistarjoukset ja testaa sali ilmaiseksi.
Kuva: Kuntokeskus Liikku

Testaa sali ilmaiseksi avajaispäivänä klo 12-19. Jäsenillä treeniaikaa on aina klo 23 saakka. Jatkossa saliin pääsee tutustumaan ilmaiseksi maanantaista keskiviikkoon klo 16-19.

Avajaisetuna liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi nyt yhteensä 9 euroa (norm. 29 € + 29 €) ja vuosijäsenyys 249 € (norm. 329 €). Edut ovat voimassa 28.2.2022 saakka ja koskevat Liikku Otaniemeä. Katso lisätietoja ja liity jäseneksi netissä: Liikku Espoo Otaniemi.

Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen, raikas ja avara kuntosali, jossa ihmisillä on väliä. Liikussa jäsenyys on tehty helpoksi: liity jäseneksi netissä, nouda jäsenkorttisi automaatista ja treenaa, kun sinulle sopii. Sali on auki jäsenille vuoden jokaisena päivänä klo 5-23. Jatkossa kauppakeskus A Bloc on auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24.

Lisää treenifiiliksiä löydät Liikun Instagram-tililtä @kuntokeskusliikku.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.