Kuntokeskus Liikku Otaniemi aukeaa A Blocissa

Kuntokeskus Liikku Otaniemi avataan 2.2.2022 klo 12 kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen. Katso avajaistarjoukset ja testaa sali ilmaiseksi.
Kuva: Kuntokeskus Liikku

Testaa sali ilmaiseksi avajaispäivänä klo 12-19. Jäsenillä treeniaikaa on aina klo 23 saakka. Jatkossa saliin pääsee tutustumaan ilmaiseksi maanantaista keskiviikkoon klo 16-19.

Avajaisetuna liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi nyt yhteensä 9 euroa (norm. 29 € + 29 €) ja vuosijäsenyys 249 € (norm. 329 €). Edut ovat voimassa 28.2.2022 saakka ja koskevat Liikku Otaniemeä. Katso lisätietoja ja liity jäseneksi netissä: Liikku Espoo Otaniemi.

Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen, raikas ja avara kuntosali, jossa ihmisillä on väliä. Liikussa jäsenyys on tehty helpoksi: liity jäseneksi netissä, nouda jäsenkorttisi automaatista ja treenaa, kun sinulle sopii. Sali on auki jäsenille vuoden jokaisena päivänä klo 5-23. Jatkossa kauppakeskus A Bloc on auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24.

Lisää treenifiiliksiä löydät Liikun Instagram-tililtä @kuntokeskusliikku.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.