Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Kuntokeskus Liikku on suomalainen kuntokeskusketju, jolla on ennestään 35 toimipistettä ympäri Suomen. Liikku tarjoaa erinomaiset puitteet kuntosaliharjoittelulle ja on tunnettu sujuvasta treenikokemuksesta ja raikkaan vihreistä tiloistaan.

Liikun normaali kuukausimaksu on 29 euroa. Avajaisten kunniaksi saat liittymisen ja ensimmäisen treenikuukauden yhteishintaan 9 euroa.

Katso lisätietoja, vilkaise Tervetuloa Liikkuun -video ja varmista paikkasi ennakkoon:

Liikku Espoo Otaniemi

Seuraa Liikkua myös Instagramissa @kuntokeskusliikku.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.

A Grid Wellbeing Mixer - Tutustu agendaan ja rekisteröidy!

Tervetuloa A Grid Wellbeing Mixer -tapahtumaan! Kutsumme sinut kokemaan sarjan oivaltavia, vuorovaikutteisia ja inspiroivia sisältöjä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua pitämään tauko päivittäisistä työrutiineista ja -rytmeistä sekä tapaamaan uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä.