Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Kuntokeskus Liikku on suomalainen kuntokeskusketju, jolla on ennestään 35 toimipistettä ympäri Suomen. Liikku tarjoaa erinomaiset puitteet kuntosaliharjoittelulle ja on tunnettu sujuvasta treenikokemuksesta ja raikkaan vihreistä tiloistaan.

Liikun normaali kuukausimaksu on 29 euroa. Avajaisten kunniaksi saat liittymisen ja ensimmäisen treenikuukauden yhteishintaan 9 euroa.

Katso lisätietoja, vilkaise Tervetuloa Liikkuun -video ja varmista paikkasi ennakkoon:

Liikku Espoo Otaniemi

Seuraa Liikkua myös Instagramissa @kuntokeskusliikku.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.