Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Kuntokeskus Liikku on suomalainen kuntokeskusketju, jolla on ennestään 35 toimipistettä ympäri Suomen. Liikku tarjoaa erinomaiset puitteet kuntosaliharjoittelulle ja on tunnettu sujuvasta treenikokemuksesta ja raikkaan vihreistä tiloistaan.

Liikun normaali kuukausimaksu on 29 euroa. Avajaisten kunniaksi saat liittymisen ja ensimmäisen treenikuukauden yhteishintaan 9 euroa.

Katso lisätietoja, vilkaise Tervetuloa Liikkuun -video ja varmista paikkasi ennakkoon:

Liikku Espoo Otaniemi

Seuraa Liikkua myös Instagramissa @kuntokeskusliikku.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.