Kulkuavainten lainaaminen päättyy

Aalto-yliopiston kulunhallinta muuttuu. Jatkossa opiskelijat käyttävät kulkutunnisteena HSL-korttia. Oppimiskeskuksesta ei enää lainata kulkuavaimia. Vielä lainassa olevat kulkuavaimet tullaan poistamaan asiakkaiden lainatiedoista, samoin mahdolliset kulkuavaimiin liittyvät maksut. Kulkuavainta ei tarvitse palauttaa Oppimiskeskukseen.

Lisätietoa: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/kulunhallinnan-muutos-projekti

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.
URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.