Kulkuavainten lainaaminen päättyy

Aalto-yliopiston kulunhallinta muuttuu. Jatkossa opiskelijat käyttävät kulkutunnisteena HSL-korttia. Oppimiskeskuksesta ei enää lainata kulkuavaimia. Vielä lainassa olevat kulkuavaimet tullaan poistamaan asiakkaiden lainatiedoista, samoin mahdolliset kulkuavaimiin liittyvät maksut. Kulkuavainta ei tarvitse palauttaa Oppimiskeskukseen.

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.
_OE_4723.jpg

Etsimme nyt uutta talousassistenttia taloustiimiimme!

Haussa hyvät vuorovaikutustaidot omaava, asiakaspalveluhenkinen, jämäkkä sekä huumorintajuinen taloushallinnon moniosaaja. Taloustiimissä pääset seuraamaan aitiopaikalta kampuksen kehittymistä.
Kampus, Opinnot Julkaistu

Torkkumiskapselit äänestettiin voittoon

Vuoden 2022 osallistavan budjetoinnin äänestyksen voittaja selvisi marraskuun lopussa. Lepääminen nousi tänä vuonna voiton teemaksi.