Kulkuavainten lainaaminen päättyy

Aalto-yliopiston kulunhallinta muuttuu. Jatkossa opiskelijat käyttävät kulkutunnisteena HSL-korttia. Oppimiskeskuksesta ei enää lainata kulkuavaimia. Vielä lainassa olevat kulkuavaimet tullaan poistamaan asiakkaiden lainatiedoista, samoin mahdolliset kulkuavaimiin liittyvät maksut. Kulkuavainta ei tarvitse palauttaa Oppimiskeskukseen.

URL copied!

Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Keskeytys kaukolämmön jakelussa seuraavissa kiinteistöissä: Betonimiehenkuja 3 ja 5

Keskeytämme Betonimiehenkuja 3 ja 5 kiinteistöiden kaukolämmön jakelun muutöstöiden takia torstaina 25.3. klo 8.00-16.00 välillä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Sähkökatko vaikutti osaan rakennuksista Otaniemen kampuksella

Otaniemen alueella oli sähkökatko, joka vaikutti osaan rakennuksista.

Hitautta Aalto Space -sovelluksessa

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. ja sovelluksessa saatta esiintyä hitautta.

Otaniementiellä räjäytyksiä 3.3.2021 alkaen

Otaniementiellä tehdään räjäytyksiä vaativaa louhintaa Otaniementiellä Otakaaren risteyksen etelä- ja pohjoispuolella keskiviikosta 3.3.2021 alkaen.