Kuka tai mikä on innostanut sinua kestävämpään toimintaan kampuksella? Etsimme kestävän kehityksen mestaria!

Etsimme jälleen kampuksen kestävän kehityksen mestaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ehdota Kestävän kampuksen tiimille toimijaa, henkilöä tai tekoa, jotka ovat muuttaneet toimintaympäristöämme Otaniemessä kestävämmäksi, toteuttavat konkreettisia tekoja, toimivat esimerkkeinä tai muuten merkittävästi edistävät ja innostavat Aalto-yliopiston ja sen kampuksen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.

Kampuksen kestävän kehityksen sankarin kisassa kannustamme tänä vuonna erityisesti monitieteisiä ja monipuolisia yhteistyöprojekteja tai vaikuttavia toimenpiteitä ilmoittautumaan mukaan. Voittaja julkistetaan kansallisella Energiansäästöviikolla lokakuun alussa.

Palkinto jaetaan nyt neljättä kertaa. Viime vuonna kampuksen kestävän kehityksen sankareiksi valittiin Otaniemen K-kauppias, Exam-sähköinen tenttitila sekä The Test Site –verkosto (sivun pääkuva myös The Test Siteltä.)

Jätä siis oma ehdotuksesi tämän linkin kautta 24.9. mennessä (linkki lomakkeeseen).

Kaikki ehdotukset otetaan innolla vastaan!

Lisätiedot:

Satu Kankaala
Aalto-yliopistokiinteistöt, Head of Business Development and Sustainability
[email protected]

Meri Löyttyniemi
Aalto-yliopisto, Tutkimuspalvelut
Team leader, Aalto Sustainability Hub
[email protected]

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.