Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Tavarat pääsevät uuteen elämään Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteen kautta. Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen
Lahjoita ylimääräiset kodin tavarat Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen. Kuva: Kierrätyskeskus.

Boksiin voi tuoda itselle ylimääräisiksi jääneitä, ei-särkyviä kodin tavaroita: vaatteita, asusteita, laukkuja, kenkiä, tekstiileitä, koruja, kirjoja, pelejä, aterimia, askartelu- ja käsityötarvikkeita, sekä pieniä työkaluja ja remppatarvikkeita. Tavarat voi pakata esimerkiksi kestokassiin tai muovisäkkiin.

Tavaralahjoitukset siirtyvät Boksista Kierrätyskeskuksen myymälöihin ja verkkokauppaan. Kierrätyskeskus etsii tavaroille aina ympäristön kannalta parhaan jatkon, ja saatu tuotto käytetään paikalliseen ympäristö- ja työllistämistyöhön.

Mitä Boksiin voi lahjoittaa?

• Vaatteet, kengät, laukut, asusteet, korut
  • Kodintekstiilit, esim. pyyhkeet, lakanat, pöytäliinat jne.
  • Kirjat, tallenteet, lelut ja pelit
  • Käsityö-, ompelu- ja askartelumateriaalit ja -tarvikkeet
  • Pienet työkalut ja remontointitarvikkeet
  • Säilytysastiat, aterimet ja muut ei-särkyvät kodintuotteet
Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste
Boksi-lahjoituspiteeseen voit tuoda itselle ylimääräisiksi jääneitä, ei-särkyviä kodin tavaroita.

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste

Sijainti: 1. kerros, kauppakeskus A Bloc, Otaniementie 12, 02150 Espoo

Kotisivu

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.
Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.