Kauppakeskus A Blocin aukioloajat laajenevat

Jatkossa kauppakeskus A Bloc on auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24 Kuntokeskus Liikku Otaniemen avauksen myötä.
Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen.

Kuntokeskus Liikku Otaniemi aukeaa kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa keskiviikkona 2.2.2022 klo 12. Liikku on auki vuoden jokaisena päivänä klo 5-23, ja tämän myötä A Blocin yleiset alueet ovat jatkossa auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24.

A Blocin muiden liikkeiden aukioloajat pysyvät toistaiseksi ennallaan ja pyhäpäivinä muut liikkeet saattavat olla suljettuina, kuten tähänkin saakka.

Koko kauppakeskuksen aukioloajat löytyvät aina A Blocin verkkosivuilta. Liikkeiden aukioloajat päivitetään liikesivuille aina viimeisimmän saamamme tiedon mukaan. Aukioloaikapoikkeuksista esimerkiksi pyhäpäivinä ilmoitetaan verkkosivujen lisäksi A Blocin sosiaalisen median kanavilla.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.