Kauppakeskus A Blocin aukioloajat laajenevat

Jatkossa kauppakeskus A Bloc on auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24 Kuntokeskus Liikku Otaniemen avauksen myötä.
Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen.

Kuntokeskus Liikku Otaniemi aukeaa kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa keskiviikkona 2.2.2022 klo 12. Liikku on auki vuoden jokaisena päivänä klo 5-23, ja tämän myötä A Blocin yleiset alueet ovat jatkossa auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24.

A Blocin muiden liikkeiden aukioloajat pysyvät toistaiseksi ennallaan ja pyhäpäivinä muut liikkeet saattavat olla suljettuina, kuten tähänkin saakka.

Koko kauppakeskuksen aukioloajat löytyvät aina A Blocin verkkosivuilta. Liikkeiden aukioloajat päivitetään liikesivuille aina viimeisimmän saamamme tiedon mukaan. Aukioloaikapoikkeuksista esimerkiksi pyhäpäivinä ilmoitetaan verkkosivujen lisäksi A Blocin sosiaalisen median kanavilla.

Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.
Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.