Kauppakeskus A Blocin aukioloajat laajenevat

Jatkossa kauppakeskus A Bloc on auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24 Kuntokeskus Liikku Otaniemen avauksen myötä.
Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen.

Kuntokeskus Liikku Otaniemi aukeaa kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa keskiviikkona 2.2.2022 klo 12. Liikku on auki vuoden jokaisena päivänä klo 5-23, ja tämän myötä A Blocin yleiset alueet ovat jatkossa auki maanantaista sunnuntaihin klo 5-24.

A Blocin muiden liikkeiden aukioloajat pysyvät toistaiseksi ennallaan ja pyhäpäivinä muut liikkeet saattavat olla suljettuina, kuten tähänkin saakka.

Koko kauppakeskuksen aukioloajat löytyvät aina A Blocin verkkosivuilta. Liikkeiden aukioloajat päivitetään liikesivuille aina viimeisimmän saamamme tiedon mukaan. Aukioloaikapoikkeuksista esimerkiksi pyhäpäivinä ilmoitetaan verkkosivujen lisäksi A Blocin sosiaalisen median kanavilla.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.