Kauppakeskus A Bloc tuo uusia palveluita kampukselle

Otaniemen kaupallinen palvelutarjonta kasvaa huomattavasti A Blocin ravintoloiden ja kahviloiden, liikkeiden sekä muiden palveluiden myötä.

Kauppakeskuksen ovet avattiin yleisölle ensi kertaa 30.8. klo 9. A Bloc avattiin virallisesti, kun Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) hallituksen puheenjohtaja Noora Vänttinen leikkasi nauhan. Keskuksessa on avajaispäivänä tarjolla A Blocin toimijoiden tarjoamaa avajaisohjelmaa.

”A Bloc tulee varmasti vaikuttamaan koko Otaniemen alueen dynamiikkaan ja tuo alueelle kauan kaivattuja vaihtoehtoja niin lounas-, ilta kuin viikonloppuaikaankin. Haluamme, että A Blocista tulee aidosti Aalto-yhteisön näköinen ja tuntuinen paikka, jossa kaikki yhteisön jäsenet haluavat viettää aikaa ja kohdata toisiaan”, toivoo Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n kiinteistösijoitusjohtaja Eetu Ristaniemi.

A Blocin sijainti yliopiston kampuksen ytimessä mahdollistaa myös uudenlaisen yhteistyön yliopiston ja kauppakeskuksen toimijoiden välillä. Osa kauppakeskuksen liikekonsepteista on kehitetty yhteistyössä yliopiston opiskelijoiden kanssa.

Keskus kasvattaa erityisesti Otaniemen alueen ravintolatarjontaa. A Blocista löytyy useita vaihtoehtoja niin lounaalle kuin illallisellekin: Konnichiwan sushia, Fafa’sin falafeleita, Who the xxxx is Alicen napolilaista pizzaa, Eat Poke HKI:n poke bowleja sekä Fazer Food & Co:n suuren ravintolamaailman erilaiset vaihtoehdot. Ravintoloiden lisäksi Espresso House, Brooklyn Cafe ja Jungle Juice Bar täydentävät keskuksen ruoka- ja juomatarjontaa entisestään.

A Blociin aukeaa myös kauan kaivattu Alkon myymälä sekä Clas Ohlsonin uusi myymäläkonsepti Lab Store. Kauppakeskuksesta löytyy lisäksi päivittäistavarakaupat Alepa ja K-Market, R-kioski sekä apteekki. Suuri Esport Aalto –kuntokeskus täyttää lähes koko yläkerran Les Mills THE TRIP –sisäpyöräilysaleineen ja HotStudioineen.

Lisätietoja:
A Blocin verkkosivuilta

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.