Kampussaunat toistaiseksi pois käytöstä

Osana energiansäästötoimia Otaniemen kampuksella sijaitsevat saunat ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Osana Aalto-yliopiston energiansäästötoimia Otaniemen kampussaunat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Ainoastaan Konemiehentie 2:n edustussauna sekä ulkopuolisen yhteistyökumppanin hallinnoima Laude A Gridissä jatkavat toiminnassa.

Otaniemen kampuksella on yliopiston käytössä kymmenkunta saunaa, joiden käyttämättä jättäminen auttaa yhteisen energiansäästötavoitteen saavuttamisessa. Tavoitteena on saavuttaa 15 prosentin energiansäästö seuraavan 12 kuukauden aikana yliopiston rakennuksiin kohdistuvilla toimenpiteillä ja Aallon yhteisön sekä muiden kampuksen käyttäjien toimilla.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.