Kampussaunat toistaiseksi pois käytöstä

Osana energiansäästötoimia Otaniemen kampuksella sijaitsevat saunat ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Osana Aalto-yliopiston energiansäästötoimia Otaniemen kampussaunat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Ainoastaan Konemiehentie 2:n edustussauna sekä ulkopuolisen yhteistyökumppanin hallinnoima Laude A Gridissä jatkavat toiminnassa.

Otaniemen kampuksella on yliopiston käytössä kymmenkunta saunaa, joiden käyttämättä jättäminen auttaa yhteisen energiansäästötavoitteen saavuttamisessa. Tavoitteena on saavuttaa 15 prosentin energiansäästö seuraavan 12 kuukauden aikana yliopiston rakennuksiin kohdistuvilla toimenpiteillä ja Aallon yhteisön sekä muiden kampuksen käyttäjien toimilla.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

ACRE logo
Nimitykset, Kampus Julkaistu

Pasi Lehdolle Teekkari honoris causa -arvonimi

ACREn vanhempi turvallisuusasiantuntija Pasi Lehto on saanut toiseksi korkeimman teekkarien arvonimen.

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.

Uusi parturi Damask avautuu A Blocin ensimmäiseen kerrokseen

Kauppakeskus A Blocin uusi parturi Damask tarjoaa täyden palvelun miesten hiusten ja parranhoitoa.