Kampussaunat toistaiseksi pois käytöstä

Osana energiansäästötoimia Otaniemen kampuksella sijaitsevat saunat ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Osana Aalto-yliopiston energiansäästötoimia Otaniemen kampussaunat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Ainoastaan Konemiehentie 2:n edustussauna sekä ulkopuolisen yhteistyökumppanin hallinnoima Laude A Gridissä jatkavat toiminnassa.

Otaniemen kampuksella on yliopiston käytössä kymmenkunta saunaa, joiden käyttämättä jättäminen auttaa yhteisen energiansäästötavoitteen saavuttamisessa. Tavoitteena on saavuttaa 15 prosentin energiansäästö seuraavan 12 kuukauden aikana yliopiston rakennuksiin kohdistuvilla toimenpiteillä ja Aallon yhteisön sekä muiden kampuksen käyttäjien toimilla.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.