Hitautta Aalto Space -sovelluksessa

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. ja sovelluksessa saatta esiintyä hitautta.
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. välisenä aikana ja julkaisemme uuden ominaisuuden sovelluksessa ensi viikolla.

Sovelluksessa saattaa esiintyä hitautta tai muuta epävakautta kyseisenä aikana. Mikäli ongelmia tilavarausten suhteen esiintyy, voit olla yhteydessä [email protected]

Muistathan päivittää sovelluksen aina uusimpaan versioon, niin saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi!

Oppimiskeskus

Oletko sinä Aalto CREn uusi LVIA-projektipäällikkö? Hae paikkaa 6.2. mennessä!

Haluatko päästä mukaan rakentamaan Otaniemestä ainutlaatuista yhteistyökeskittymää ja maailman innostavinta kampusta? Aalto-yliopiston alueella on käynnissä useita mielenkiintoisia uudis- ja korjaushankkeita, joihin haemme taloteknistä osaamista.

Otaniementien kaksi lehmusta uusitaan helmikuussa

Vanhat puut saavat uuden elämän ulkotaideteoksina.

Dipolin ja Kandidaattikeskuksen ulkoaluetyömaat talvitauolle

Töiden tavoitteena on valmistua kesään 2022 mennessä.

Kaksi uutta rakennusta nousee keskelle Otaniemen kampusta

Otakaari 2A & 2B rakentaminen alkaa tammikuussa 2022, rakennusten on tavoitteena valmistua kesällä 2023.