Hitautta Aalto Space -sovelluksessa

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. ja sovelluksessa saatta esiintyä hitautta.
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. välisenä aikana ja julkaisemme uuden ominaisuuden sovelluksessa ensi viikolla.

Sovelluksessa saattaa esiintyä hitautta tai muuta epävakautta kyseisenä aikana. Mikäli ongelmia tilavarausten suhteen esiintyy, voit olla yhteydessä [email protected]

Muistathan päivittää sovelluksen aina uusimpaan versioon, niin saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi!

A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.

Kuka tai mikä on yliopistokampuksen vuoden 2021 kestävän kehityksen sankari? Ehdota 24.9. mennessä!

Etsimme jo viidettä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.