Hitautta Aalto Space -sovelluksessa

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. ja sovelluksessa saatta esiintyä hitautta.
Kuva: Hannes Huotari / Aalto-yliopisto

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. välisenä aikana ja julkaisemme uuden ominaisuuden sovelluksessa ensi viikolla.

Sovelluksessa saattaa esiintyä hitautta tai muuta epävakautta kyseisenä aikana. Mikäli ongelmia tilavarausten suhteen esiintyy, voit olla yhteydessä [email protected]

Muistathan päivittää sovelluksen aina uusimpaan versioon, niin saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi!

URL copied!

Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Keskeytys kaukolämmön jakelussa seuraavissa kiinteistöissä: Betonimiehenkuja 3 ja 5

Keskeytämme Betonimiehenkuja 3 ja 5 kiinteistöiden kaukolämmön jakelun muutöstöiden takia torstaina 25.3. klo 8.00-16.00 välillä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Sähkökatko vaikutti osaan rakennuksista Otaniemen kampuksella

Otaniemen alueella oli sähkökatko, joka vaikutti osaan rakennuksista.

Otaniementiellä räjäytyksiä 3.3.2021 alkaen

Otaniementiellä tehdään räjäytyksiä vaativaa louhintaa Otaniementiellä Otakaaren risteyksen etelä- ja pohjoispuolella keskiviikosta 3.3.2021 alkaen.

Uusia toimijoita peruskorjattuun Aalto-yliopisto Töölöön

Peruskorjattu Kauppakorkeakoulun entinen päärakennus Aalto Töölö on herännyt eloon rakennuksen käyttöönoton myötä. Yläkerrosten toimistotiloihin on varmistunut kaksi uutta toimijaa.