Factory Otaniemen salaattibaari avautuu 4. huhtikuuta

Factory Otaniemen salaattibaari aukeaa maanantaina 4.4.2022. Salaattibaari sijaitsee Factory Otaniemen buffetravintolan yhteydessä startup-hubi A Gridissä (Otakaari 5) G-siiven alakerrassa Ossinlammen puolella.

Factory Otaniemen salaattibaari on auki arkisin klo 10.30–13.30. Salaattibaarista voit koota mieleisesi salaatin useista eri raaka-aineista. Salaattibaari (10,70€) sisältää kahvin/teen ja jälkiruoan.

Lounaspöydässä voit valita useasta eri pääruoasta (mm. liha, kala, kana, kasvis, vegaani). Lounasbuffetin hintaan (10,70€) kuuluvat lämpimän ruoan lisäksi salaattipöytä, keitto, mehu, kotikalja, sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee.

Iloinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi Factory Otaniemen ravintolaan!

Factory Otaniemi

Otakaari 5
02150, Espoo
010 2053 215

Aukioloajat

Ma - Pe 10.30 - 14.00

Lisätiedot ja lounaslistat

Ravintolafactory.com

Eläkeläistarjous

Lounasbuffet 9,70 euroa/hlö, tarjous voimassa eläkeläiskortilla arkisin klo 13 alkaen lounasajan päättymiseen saakka.

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.