Factory Otaniemen salaattibaari avautuu 4. huhtikuuta

Factory Otaniemen salaattibaari aukeaa maanantaina 4.4.2022. Salaattibaari sijaitsee Factory Otaniemen buffetravintolan yhteydessä startup-hubi A Gridissä (Otakaari 5) G-siiven alakerrassa Ossinlammen puolella.

Factory Otaniemen salaattibaari on auki arkisin klo 10.30–13.30. Salaattibaarista voit koota mieleisesi salaatin useista eri raaka-aineista. Salaattibaari (10,70€) sisältää kahvin/teen ja jälkiruoan.

Lounaspöydässä voit valita useasta eri pääruoasta (mm. liha, kala, kana, kasvis, vegaani). Lounasbuffetin hintaan (10,70€) kuuluvat lämpimän ruoan lisäksi salaattipöytä, keitto, mehu, kotikalja, sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee.

Iloinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi Factory Otaniemen ravintolaan!

Factory Otaniemi

Otakaari 5
02150, Espoo
010 2053 215

Aukioloajat

Ma - Pe 10.30 - 14.00

Lisätiedot ja lounaslistat

Ravintolafactory.com

Eläkeläistarjous

Lounasbuffet 9,70 euroa/hlö, tarjous voimassa eläkeläiskortilla arkisin klo 13 alkaen lounasajan päättymiseen saakka.

Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.
Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.