Factory Otaniemen salaattibaari avautuu 4. huhtikuuta

Factory Otaniemen salaattibaari aukeaa maanantaina 4.4.2022. Salaattibaari sijaitsee Factory Otaniemen buffetravintolan yhteydessä startup-hubi A Gridissä (Otakaari 5) G-siiven alakerrassa Ossinlammen puolella.

Factory Otaniemen salaattibaari on auki arkisin klo 10.30–13.30. Salaattibaarista voit koota mieleisesi salaatin useista eri raaka-aineista. Salaattibaari (10,70€) sisältää kahvin/teen ja jälkiruoan.

Lounaspöydässä voit valita useasta eri pääruoasta (mm. liha, kala, kana, kasvis, vegaani). Lounasbuffetin hintaan (10,70€) kuuluvat lämpimän ruoan lisäksi salaattipöytä, keitto, mehu, kotikalja, sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee.

Iloinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi Factory Otaniemen ravintolaan!

Factory Otaniemi

Otakaari 5
02150, Espoo
010 2053 215

Aukioloajat

Ma - Pe 10.30 - 14.00

Lisätiedot ja lounaslistat

Ravintolafactory.com

Eläkeläistarjous

Lounasbuffet 9,70 euroa/hlö, tarjous voimassa eläkeläiskortilla arkisin klo 13 alkaen lounasajan päättymiseen saakka.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.