Factory Otaniemen salaattibaari avautuu 4. huhtikuuta

Factory Otaniemen salaattibaari aukeaa maanantaina 4.4.2022. Salaattibaari sijaitsee Factory Otaniemen buffetravintolan yhteydessä startup-hubi A Gridissä (Otakaari 5) G-siiven alakerrassa Ossinlammen puolella.

Factory Otaniemen salaattibaari on auki arkisin klo 10.30–13.30. Salaattibaarista voit koota mieleisesi salaatin useista eri raaka-aineista. Salaattibaari (10,70€) sisältää kahvin/teen ja jälkiruoan.

Lounaspöydässä voit valita useasta eri pääruoasta (mm. liha, kala, kana, kasvis, vegaani). Lounasbuffetin hintaan (10,70€) kuuluvat lämpimän ruoan lisäksi salaattipöytä, keitto, mehu, kotikalja, sekä jälkiruoka ja kahvi tai tee.

Iloinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi Factory Otaniemen ravintolaan!

Factory Otaniemi

Otakaari 5
02150, Espoo
010 2053 215

Aukioloajat

Ma - Pe 10.30 - 14.00

Lisätiedot ja lounaslistat

Ravintolafactory.com

Eläkeläistarjous

Lounasbuffet 9,70 euroa/hlö, tarjous voimassa eläkeläiskortilla arkisin klo 13 alkaen lounasajan päättymiseen saakka.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.