Ehdota kampuksen kestävän kehityksen sankaria vuodelle 2022!

Aalto-yliopiston Kestävä kampus -tiimi etsii jo kuudetta kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi meille 23.9.2022 mennessä.
Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Ehdota Kestävä kampus -tiimille toimijaa, henkilöä tai tekoa, joka on muuttanut toimintaympäristöämme Otaniemessä kestävämmäksi. Ehdotus voi olla konkreettinen teko, esimerkillinen toiminta tai muu asia, mikä on innostanut ja edistänyt Aalto-yliopiston ja sen kampuksen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Pienilläkin teoilla on merkitystä!

Kestävän kampuksen sankari valitaan tänä vuonna kuudetta kertaa. Viime vuonna voittajaksi valikoitui kampuksen lehmuskujat.

Tänä vuonna kilpailun teemana on “I love carbon neutral campus” eli kampuksen hiilineutraaliuden edistäminen. Voittava ehdotus voi liittyä esimerkiksi opetukseen, koulutukseen, tutkimukseen tai taiteeseen tai olla vaikkapa uusi aloite kohti hiilineutraalia kampusta. Voittajalle on luvassa pieni teemaan sopiva palkinto sekä isosti mainetta ja näkyvyyttä kampuksen kestävän kehityksen edistäjänä.

Voittaja julkistetaan kansallisella Energiansäästöviikolla lokakuun alussa pidettävänä ACRE-päivänä 13.10.2022. ACRE-päivänä olet tervetullut myös tutustumaan kampuksen kehittymiseen ja ACREn toimintaan sekä nauttimaan hyvistä tarjoiluista Rakentajanaukio 4:een.

Jätä siis oma ehdotuksesi tämän linkin kautta 23.9.2022 mennessä.

Kaikki ehdotukset otetaan innolla vastaan!

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.