Ehdota Kampuksen kestävän kehityksen sankaria 2023!

Aalto-yliopiston Kestävä kampus -tiimi etsii jo seitsemättä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi meille 8.9.2023 mennessä.

Ehdota Kestävä kampus -tiimille toimijaa, henkilöä tai tekoa, joka on muuttanut toimintaympäristöämme Otaniemessä kestävämmäksi. Ehdotus voi olla konkreettinen teko, esimerkillinen toiminta tai muu asia, mikä on innostanut ja edistänyt Aalto-yliopiston ja sen kampuksen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Pienilläkin teoilla on merkitystä!

Tänä vuonna kilpailun teemana on “Belonging” eli sosiaalinen kestävyys ja yhteisöllisyys kampuksella. Voittava ehdotus voi liittyä esimerkiksi opetukseen, tutkimukseen tai taiteeseen, monikulttuurisuuteen, luonnon monimuotoisuuteen tai olla vaikkapa uusi aloite kohti yhteisöllisempää kampusta.

Ehdota Kampuksen kestävän kehityksen sankaria tällä lomakkeella 8.9.2023 mennessä!

Kampuksen kestävän kehityksen sankari -palkinto jaetaan nyt seitsemättä kertaa. Viime vuonna voittajaksi valittiin Kipsari-ravintolat. Kunniamaininnat keräsi Sasha Spurna, Space 21-konsepti sekä Bioblitz-tapahtuma.

Voittajalle on luvassa pieni teemaan sopiva palkinto sekä isosti mainetta ja näkyvyyttä kampuksen kestävän kehityksen edistäjänä. Palkinto jaetaan ACRE-päivän yhteydessä lokakuussa 2023.

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.