Chydenian ravintola viimeistä päivää auki 30.11.

Chydenia

Kauppakorkeakoulun Chydenia-rakennuksessa palveleva ravintola Chydenia lopettaa toimintansa 30.11.2018. Fazer hoitaa tilauspalvelut jouluun asti. Chydenian muihin toimintoihin ei tässä yhteydessä tule muutoksia. Proffa-ravintola palvelee päärakennuksessa normaalisti. Tervetuloa!

Lisätietoja: [email protected]

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.