Aalto Space -käyttäjätyytyväisyyskysely opiskelijoille

Miten Aalto Space on toiminut kampuksen poikkeusaikana? Opiskelija, kerro mielipiteesi, ja voit voittaa robotti-imurin!

Hyvä Aalto-yliopiston opiskelija,

miten Aalto Space -sovellus on auttanut sinua kampuksella? Mikä toimii, mikä ei, mitä haasteita Aalto-yliopiston poikkeusajan linjaukset ovat tuoneet mukanaan?

Kerro meille vastaamalla kyselyyn ja osallistu samalla huikean Xiaomi robotti-imurin arvontaan!
Kyselyn vastausaika on 17.2.-3.3., ja arvonta toteutetaan 4.3.2021. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse*.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.
Linkki kyselyyn

Kyselyn toteuttaa Aalto-yliopistokiinteistöt Oy (ACRE).

*Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Sähköpostiosoitteita käytetään vain tämän kyselyn arvontaan osallistumiseen. Poistamme sähköpostiosoitteet järjestelmästä heti arvonnan päätyttyä, ja analysoimme kerättyjä tietoja ryhmätasolla.

URL copied!

Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Keskeytys kaukolämmön jakelussa seuraavissa kiinteistöissä: Betonimiehenkuja 3 ja 5

Keskeytämme Betonimiehenkuja 3 ja 5 kiinteistöiden kaukolämmön jakelun muutöstöiden takia torstaina 25.3. klo 8.00-16.00 välillä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Sähkökatko vaikutti osaan rakennuksista Otaniemen kampuksella

Otaniemen alueella oli sähkökatko, joka vaikutti osaan rakennuksista.

Hitautta Aalto Space -sovelluksessa

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. ja sovelluksessa saatta esiintyä hitautta.

Otaniementiellä räjäytyksiä 3.3.2021 alkaen

Otaniementiellä tehdään räjäytyksiä vaativaa louhintaa Otaniementiellä Otakaaren risteyksen etelä- ja pohjoispuolella keskiviikosta 3.3.2021 alkaen.