Aalto Space -käyttäjätyytyväisyyskysely opiskelijoille

Miten Aalto Space on toiminut kampuksen poikkeusaikana? Opiskelija, kerro mielipiteesi, ja voit voittaa robotti-imurin!

Hyvä Aalto-yliopiston opiskelija,

miten Aalto Space -sovellus on auttanut sinua kampuksella? Mikä toimii, mikä ei, mitä haasteita Aalto-yliopiston poikkeusajan linjaukset ovat tuoneet mukanaan?

Kerro meille vastaamalla kyselyyn ja osallistu samalla huikean Xiaomi robotti-imurin arvontaan!
Kyselyn vastausaika on 17.2.-3.3., ja arvonta toteutetaan 4.3.2021. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse*.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.
Linkki kyselyyn

Kyselyn toteuttaa Aalto-yliopistokiinteistöt Oy (ACRE).

*Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Sähköpostiosoitteita käytetään vain tämän kyselyn arvontaan osallistumiseen. Poistamme sähköpostiosoitteet järjestelmästä heti arvonnan päätyttyä, ja analysoimme kerättyjä tietoja ryhmätasolla.

URL copied!

Lisää tästä aiheesta

A GRID

ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Otaniemen ostoskeskuksen nimeksi tulee A Blanc

Alvar Aallon suunnitteleman kauniin ”Otaniemen vanhan ostarin” peruskorjauksen odotetaan valmistuvan toukokuussa.

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaa käynnistymässä

Aalto-yliopisto Works K3 -hanke on käynnistymässä suunnitelmien mukaisesti helmikuun aikana ”Seaside-osan” peruskorjauksella ja jatkuen myöhemmin vanhan toimistosiiven purkutöillä sekä uudisosan rakentamisella.

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta perjantaihin 29.1. asti.