Jaa, kierrätä ja tee löytöjä!

Tervetuloa osallistumaan jo toisen kerran järjestettävään avoimeen kierrätystapahtumaan! Tarjoamme jälleen tilaisuuden tuoda mukanasi tarpeettomia tavaroita, jotka voivat löytää uuden kodin ja käyttötarkoituksen. Kierrätystapahtuma järjestetään Kandidaattikeskuksen pääaulassa 9.-13.10.2023.

Liity mukaan tukemaan kestävää elämäntapaa ja tuo omat tarpeettomat tavarasi, kuten tekstiilit, asusteet, kengät, kirjat ja muut pienet esineet, samalla kun voit tehdä löytöjä.

Kierrätyspiste on avoinna Kandidaattikeskuksen pääaulassa koko viikon 9.10.-13.10.2023 talon aukioloaikojen mukaisesti. 

Jos omistat tekstiilejä, jotka ovat jo saavuttaneet elinkaarensa lopun tai ovat muuten sopivia kierrätettäviksi, voit sijoittaa ne erilliseen poistorullakkoon. Kuitenkin, muista, että emme vastaanota homeisia tai kosteita tekstiilejä. Pienet tahrat eivät ole ongelma. Poistoon menevät tekstiilit olisi hyvä pakata muovipusseihin. Tapahtuman päätteeksi kaikki jäljelle jääneet tekstiilit ja tavarat siirtyvät Kierrätyskeskukseen, joka hoitaa niiden myynnin tai muunlaisen kierrättämisen.

Lisäksi tarjoamme kierrätyslaatikon käytetyille litiumakuille ja paristoille. Valitettavasti emme pysty vastaanottamaan lyijyakkujen kierrätystä tai elektroniikkaa ja muita sähkölaitteita kierrätyspisteelle.

Aalto-yliopiston Kestävä kampus -tiimi järjestää kierrätystapahtuman osana valtakunnallista Energiansäästöviikkoa, jota vietetään 9.-15.10.2023.

Jaa
URL kopioitu