CampusOmstart!-tapahtuma kutsuu kampukselle 9.3.2022

Tapahtuman tarkoituksena on toivottaa koko Aalto-yhteisö palaamaan ja tutustumaan mahtavaan kampukseemme. Kampuksen palveluntarjoajat osallistuvat tapahtumaan erilaisten tarjousten ja tempausten myötä.
Nouri nainen Aalto-yliopiston rakennuksen edessä
CampusOmstart 9.3.2022. Kuva: Suvi Helko / Oasis 2022

Pitkän etäjakson jälkeen on aika palata kampukselle. Tule mukaan CampusOmstart-tapahtumaan 9.3.2022! Tiedossa musiikkia, puheita, aktiviteetteja, palveluita, ja tietenkin - kohtaamisia livenä aaltolaisten kesken.

Ei ilmoittautumista, tule paikalle ja nähdään siellä!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan tapahtuman sivulla.

Tutustu kampuksen palveluntarjoajien tapahtumapäivän tarjouksiin

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.