CampusOmstart!-tapahtuma kutsuu kampukselle 9.3.2022

Tapahtuman tarkoituksena on toivottaa koko Aalto-yhteisö palaamaan ja tutustumaan mahtavaan kampukseemme. Kampuksen palveluntarjoajat osallistuvat tapahtumaan erilaisten tarjousten ja tempausten myötä.
Nouri nainen Aalto-yliopiston rakennuksen edessä
CampusOmstart 9.3.2022. Kuva: Suvi Helko / Oasis 2022

Pitkän etäjakson jälkeen on aika palata kampukselle. Tule mukaan CampusOmstart-tapahtumaan 9.3.2022! Tiedossa musiikkia, puheita, aktiviteetteja, palveluita, ja tietenkin - kohtaamisia livenä aaltolaisten kesken.

Ei ilmoittautumista, tule paikalle ja nähdään siellä!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan tapahtuman sivulla.

Tutustu kampuksen palveluntarjoajien tapahtumapäivän tarjouksiin

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.