Passerkontrollen på campusområdet i Otnäs förändras

I och med förändringen av Aalto-universitetets lås- och passerkontroller förändras tillträdet till universitetsbyggnaderna också för studerande.

Installeringen av låsanordningarna i Kandidatcentret har redan börjat och till en del av utrymmena krävs ett passerkort redan i slutet av februari (en preliminär tidtabell finns på aalto.fi/accesscontrol).

HRT:s resekort, både det gröna och det blåa, fungerar efter registrering som passerkort för studerande på campusområdet. Det nya HRT-kortet (blått) fungerar som en HRT-resebiljett och som passerkort på campusområdet. Det gamla gröna HRT-kortet fungerar endast som passerkort (dvs. inte i kollektivtrafiken).

Om du inte har ett HRT-kort kan du skaffa ett resekort från HRT:s serviceställen. Vid behov kan du även hämta ett gammalt grönt HRT-kort från IT-servicepunkten under dess öppettider. Servicepunkten finns på 1:a våningen i Kandidatcentrum (Otsvängen 1).Du behöver kunna styrka din identitet med ett officiellt identitetsbevis, dvs. ett pass, finländskt ID-kort eller finländskt körkort. I fortsättningen kommer HRT-kortet att behövas allt mer för tillträdet till Aalto-universitetets byggnader, så gå och registrera ditt kort om du ännu inte har skaffat ett.

Registrering av HRT-kort

På sidan https://idcard.aalto.fi  kan du själv registrera HRT-kortet. Du loggar in på tjänsten med ditt Aalto-användarnamn och lösenord. På sidan efterfrågas ett telefonnummer i internationellt format och HRT-kortets nummer. Kontakta IT Servicedesk på [email protected] om du stöter på problem vid aktiveringen av kortet.

Hämta och registrera ditt HRT-kort så snart som möjligt!

URL kopierat

Campus Published:

Sommaröppettider på Otnäs campus 2022

Sommaröppettider på Otnäs campus och Aalto-universitetet Töölö.

Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Bidrag som ger uttryck åt innovativ planering vann arkitekturtävlingen Otaniemen Tietokorttelit

Till vinnare i tävlingen om planeringen av områdena Biologen och Marintekniken i Otnäs i Esbo utsågs bidraget Superpositio.
Campus, Universitetet Published:

Två gamla lindar fälls på Otnäsvägen i februari och två nya planteras

De gamla träden får ett nytt liv som konstverk utomhus.
Campus, Studier Published:

Korridordörrarna i Kandidatcentret låses, använd passerkort

Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från och med 8.11. från Väres eller Otakaari 1 entrétjänster och registrera det. Nya passerzoner träder i kraft på campus 16.11. och HRT-kortet eller passerkortet kommer att behövas allt mer.