Utlåning av passerkort upphör

Passerkontroll vid Aalto-Universitetet förändras. I fortsättningen använder studeranden HRT-kortet som passerkort. Lärcentret lånar inte mera ut passerkort. De passerkort som kunderna ännu har avlägsnas från kundernas konton, samt eventuella avgifter som anslutas med passerkort. Det är inte nödvändigt att returnera passerkortet till Lärcentret.

Mera information

URL kopierat

Campus Published:

Sommaröppettider på Otnäs campus 2022

Sommaröppettider på Otnäs campus och Aalto-universitetet Töölö.

Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Bidrag som ger uttryck åt innovativ planering vann arkitekturtävlingen Otaniemen Tietokorttelit

Till vinnare i tävlingen om planeringen av områdena Biologen och Marintekniken i Otnäs i Esbo utsågs bidraget Superpositio.
Campus, Universitetet Published:

Två gamla lindar fälls på Otnäsvägen i februari och två nya planteras

De gamla träden får ett nytt liv som konstverk utomhus.
Campus, Studier Published:

Korridordörrarna i Kandidatcentret låses, använd passerkort

Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från och med 8.11. från Väres eller Otakaari 1 entrétjänster och registrera det. Nya passerzoner träder i kraft på campus 16.11. och HRT-kortet eller passerkortet kommer att behövas allt mer.