Korridordörrarna i Kandidatcentret låses, använd passerkort

Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från och med 8.11. från Väres eller Otakaari 1 entrétjänster och registrera det. Nya passerzoner träder i kraft på campus 16.11. och HRT-kortet eller passerkortet kommer att behövas allt mer.
Foto: Aino Huovio / Aalto-universitetet

Projektet för att utveckla passerkontrollen vid Aalto-universitetet fortsätter under hösten, och de tidigare fastställda passerzonerna tas i bruk i varje byggnad:

https://www.aalto.fi/sv/campus/nya-passerzonerI en del av byggnaderna på campus har passerzonerna gällt redan tidigare, men under hösten kommer den största förändringen att synas i till exempel Kandidatcentret (Otsvängen 1), där passerkortet kommer att behövas i allt större utsträckning.

I praktiken innebär detta att dörrarna mellan public- och common-områden låses och kräver passerkort. Utan passerkort kan du röra dig i public-området (i Kandidatcentret innebär det att du kommer in i byggnaden under dess öppettider och kan röra dig huvudsakligen i lokalerna på första våningen).

Kontrollera att du har ett registrerat HRT-kort eller hämta ut ett passerkort för studerande vid Kandidatcentret eller Väre entrétjänsterna och registrera det.

Genom att visa upp HRT-kortet eller passerkortet för läsaren vid dörren får du tillträde till lokaler som är ämnade för studerande.

Anvisningar för hur du registrerar ditt HRT-kort/passerkort

Om du behöver utökat tillträde ska du ansöka om detta separat.

Här hittar du anvisningar för hur du ansöker om utökat tillträde

URL kopierat

Campus Published:

Sommaröppettider på Otnäs campus 2022

Sommaröppettider på Otnäs campus och Aalto-universitetet Töölö.

Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Bidrag som ger uttryck åt innovativ planering vann arkitekturtävlingen Otaniemen Tietokorttelit

Till vinnare i tävlingen om planeringen av områdena Biologen och Marintekniken i Otnäs i Esbo utsågs bidraget Superpositio.
Campus, Universitetet Published:

Två gamla lindar fälls på Otnäsvägen i februari och två nya planteras

De gamla träden får ett nytt liv som konstverk utomhus.
Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Köpcentret A Blanc öppnas på Otnäs campus

Den av Alvar Aalto planerade byggnaden som tidigare var känd under namnet "Otaniemen ostari" (Otnäs köpcentrum) omdöptes i och med ombyggnaden och har nu öppnat mitt på Aalto-universitetets campus.