Korridordörrarna i Kandidatcentret låses, använd passerkort

Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från och med 8.11. från Väres eller Otakaari 1 entrétjänster och registrera det. Nya passerzoner träder i kraft på campus 16.11. och HRT-kortet eller passerkortet kommer att behövas allt mer.
Foto: Aino Huovio / Aalto-universitetet

Projektet för att utveckla passerkontrollen vid Aalto-universitetet fortsätter under hösten, och de tidigare fastställda passerzonerna tas i bruk i varje byggnad:

https://www.aalto.fi/sv/campus/nya-passerzonerI en del av byggnaderna på campus har passerzonerna gällt redan tidigare, men under hösten kommer den största förändringen att synas i till exempel Kandidatcentret (Otsvängen 1), där passerkortet kommer att behövas i allt större utsträckning.

I praktiken innebär detta att dörrarna mellan public- och common-områden låses och kräver passerkort. Utan passerkort kan du röra dig i public-området (i Kandidatcentret innebär det att du kommer in i byggnaden under dess öppettider och kan röra dig huvudsakligen i lokalerna på första våningen).

Kontrollera att du har ett registrerat HRT-kort eller hämta ut ett passerkort för studerande vid Kandidatcentret eller Väre entrétjänsterna och registrera det.

Genom att visa upp HRT-kortet eller passerkortet för läsaren vid dörren får du tillträde till lokaler som är ämnade för studerande.

Anvisningar för hur du registrerar ditt HRT-kort/passerkort

Om du behöver utökat tillträde ska du ansöka om detta separat.

Här hittar du anvisningar för hur du ansöker om utökat tillträde

URL kopierat

Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Köpcentret A Blanc öppnas på Otnäs campus

Den av Alvar Aalto planerade byggnaden som tidigare var känd under namnet "Otaniemen ostari" (Otnäs köpcentrum) omdöptes i och med ombyggnaden och har nu öppnat mitt på Aalto-universitetets campus.
Campus Published:

Utomhusområdena och gångvägarna runt Otsvängen 1 och Dipoli förbättras

Under hösten 2021 ska det bli enklare att ta sig längs med gångvägarna från metron till Dipoli. Området kring Alvarsplatsen förbättras samtidigt. Målet är att skapa trivsamma, mångsidiga, säkra och tillgängliga utomhusområden och samtidigt beakta den ursprungliga planeringen och det ursprungliga genomförandet. Arbetet sätter igång redan i augusti.
Campus, Universitetet Published:

Ändringar i passerkontrollen – läs anvisningarna

Ändringarna träder i kraft i december och gäller alla som rör sig på campusområdet.
Campus, Undantagssituation Published:

Exceptionella öppettider på Otnäs campus under sommaren 2021

Byggnaderna på Otnäs campus har exceptionella öppettider under sommaren 2021.