Aalto Space enkäten för studenten

Hur har appen Aalto Space fungerat för dig i under den exceptionella situationen? Student, berätta din åsikt, och vinna en robot dammsugare!

Bästa aaltoiter,

hur har appen Aalto Space hjälpt dig på campus? Vad fungerar och vad fungerar inte, vilka utmaningar har begränsningar på Aalto Universitetet lett till under dessa exceptionella tider?

Berätta din åsikt genom att svara på enkäten, samtidigt har man chansen att vinn en fantastisk Xiaomi robot dammsugare.
Enkäten är öppen 17.2.-3.3., dragningen kommer att ske 4.3.2021. Vinnaren kontaktas via e-post.

Det tar ca 5 minuter att besvara enkäten.
Länken till enkäten (bara Finska och Engelska)

Förfrågan genomförs av Aalto University Campus & Real Estate (ACRE).

URL kopierat

Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Bidrag som ger uttryck åt innovativ planering vann arkitekturtävlingen Otaniemen Tietokorttelit

Till vinnare i tävlingen om planeringen av områdena Biologen och Marintekniken i Otnäs i Esbo utsågs bidraget Superpositio.
Campus, Universitetet Published:

Två gamla lindar fälls på Otnäsvägen i februari och två nya planteras

De gamla träden får ett nytt liv som konstverk utomhus.
Campus, Studier Published:

Korridordörrarna i Kandidatcentret låses, använd passerkort

Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från och med 8.11. från Väres eller Otakaari 1 entrétjänster och registrera det. Nya passerzoner träder i kraft på campus 16.11. och HRT-kortet eller passerkortet kommer att behövas allt mer.
Campus, Pressmeddelanden, Universitetet Published:

Köpcentret A Blanc öppnas på Otnäs campus

Den av Alvar Aalto planerade byggnaden som tidigare var känd under namnet "Otaniemen ostari" (Otnäs köpcentrum) omdöptes i och med ombyggnaden och har nu öppnat mitt på Aalto-universitetets campus.