Aalto Space enkäten för studenten

Hur har appen Aalto Space fungerat för dig i under den exceptionella situationen? Student, berätta din åsikt, och vinna en robot dammsugare!

Bästa aaltoiter,

hur har appen Aalto Space hjälpt dig på campus? Vad fungerar och vad fungerar inte, vilka utmaningar har begränsningar på Aalto Universitetet lett till under dessa exceptionella tider?

Berätta din åsikt genom att svara på enkäten, samtidigt har man chansen att vinn en fantastisk Xiaomi robot dammsugare.
Enkäten är öppen 17.2.-3.3., dragningen kommer att ske 4.3.2021. Vinnaren kontaktas via e-post.

Det tar ca 5 minuter att besvara enkäten.
Länken till enkäten (bara Finska och Engelska)

Förfrågan genomförs av Aalto University Campus & Real Estate (ACRE).

URL copied!